MY BANNER COMUNITY

CERITERA WARNA WARNI KEHIDUPAN KakiBLOGGER Photobucket

MY TABUNG KAHWIN

28 August 2011

pre-raya photoshoothing

Salam semua,

lama suda tak berblog.busy dengan kerja tapi nasib la sempat habiskan project sebelum raya.kalau tak masak r malam raya ingat coding lagi...hehe :p

banyak kisah suka-duka sepanjang tak berblogging ni tapi dah lupa malas nak cerita (baget ada je nak tau pun..haha!)dan rindu sangat nak berblog tapi....tapi.....tapi.....berukband dah terminate dan malas le plak nak g sambung..HAHA.sekali lagi busy dipersalahkan...

Alhamdulilah,pada Era inilah bulan yang terbaik sepanjang hidup Era sebagai seorang muslimah.Mungkin tak sebaik orang lain tapi ia yang terbaik buat masa ini untuk Era .Sangat menenangkan..hehe..dan harap-harap dapat diteruskan di bulan-bulan yang mendatang.

Walaupun tenang tapi ni lah first time dalam hidup Era raya tanpa atok & nenek tersayang..sob3~
Tahun ni pun Era tak beraya seperti tahun-tahun yang lain(rase la.. :P).Adik nak SPM.Cuti tak panjang....dan kepergian atok & nenek buat raya ni rasa singkat dan mesti tak berapa nak meriah(macam le sebelum ni meriah sangat...huhu) Xpe.Xpe..Pape pun.....
Era doakan mereka berbahagia di sana dan dipermudahkan segala urusan mereka di sana hendaknya.Amin..

Ahah!!!Sebelum tu Era nak share gambar Era masa pre-raya photoshot(Photoshot le sgt pun...).Tema tahun ni biru gelap.Korang?I simple je u'all..baju kurung dah cukup.Pasal dah tiap-tiap bulan beli baju rasa banyak lagi yang baru pakai so tak perlu le membazir....hehe..boleh rotate je~~































Iklas Salam Aidilfitri;


signature
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...