MY BANNER COMUNITY

CERITERA WARNA WARNI KEHIDUPAN KakiBLOGGER Photobucket

MY TABUNG KAHWIN

19 October 2011

Finally its mine convo.convocation.konvokesyen.

ehem.ehem.test mic 1 2 3...ok ok :p
salam hari rabu.
 
Nothing to say cause all this pic speak louder than i am.Haha.
Alhamdulilah akhirnya....syukur ke hadrat ALLAH.Amin~~
Apa-apa pun tq pada family yang bersusah payah demi saya.Sangat terharu.
Walau arwah atuk tak ada tapi kehadiran nenek sikit sebanyak dapat mengubat rasa ralat Era nak tunaikan hajat mereka.Ya!Betul saya belajar demi nenek dan atok saya!Saya belajar kerana impian ibu bapa saya dan mulai hari ini saya belajar untuk mengapai impian dan cita-cita saya pulak!Ahak~~Apa?Nak tau?Xley....bio ler rahsia(mcm de yang nak tau kan... :P)
Jom jalan-jalan tawaf gambar sempena konvokesyen UPM ke-35 sesi 7...Oh Yeah!
Kepada sarah tq so much datang semalam.U touch my heart dear~~ TQ.TQ.TQ









signature

2 comments:

Ruziawati Yusof said...

mun dear.. congrats! take care ye?

Munera Mustafa said...

tq kak T.akak pun sme ek take care dgn baby tu..hihi :]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...