MY BANNER COMUNITY

CERITERA WARNA WARNI KEHIDUPAN KakiBLOGGER Photobucket

MY TABUNG KAHWIN

02 March 2011

Contest Cik Bibah : "Saya nak teddy bear"





Bosan tak boleh tidur + anjing menyalak buat meremang bulu roma = blogwalking lagi & lagi.Akhirnya jumpa something kat blog cik bibah si kucingoren.

Ada contest!*Selalu buat bodoh je kalau ada contest-contest ni tapi entah kenapa nak join contest ni pulak.Saya join ek cik bibah!! :}

Menjawab kepada pra-syarat contest ni,Era nak teddy bear yang macam mana??Teng..teng..teng..

Kriteria Teddy Bear Cikera:

1. Berwarna coklat
Kenapa?Sebab Era suka la!LOL.*Acah je.Era suka yang berwarna coklat sebab senang nak jaga tapi kalau warna hitam macam ngeri jer.So,coklat maybe the middle between black & white.

2.Bermata hitam
Takut kot kalau warna merah...*Erk.


3.Berbulu lembut
Kalau cik bibah bagi yang bulu lembut confirm Era bawak tidur!Hehe :} Hari-hari usap teddy tu.Nak kucing tak kesampaian dapat teddy bear pun best jugak kan???he..

4.Ada Ekor kontot
Tak pasti kenapa suka mungkin sebab boleh kepak-kepak ekor tu kot.LOL

5.Bersaiz sederhana
Mudah untuk Era bawa kemana-mana.Orang bagi mesti la kita kena hargai *Ceh!Bujet macam dah dapat lak..he :p


Emm....Tu je la cik bibah.TQ sebab add Era ek ritu... :}Keep in touch K!!

p/s:Ni syarat-syarat nak masuk contest "Saya nak Teddy Bear".Siapa minat jom serang blog kucingoren ek!!
Kalau nak....

1- Kena ader blog
2- Yang ni tak wajib. Sukati la. Ap tu yu. Follow blog DBK ni dan/atau like page DBK.
3- Buat entry ngan tajuk 'Saya Nak Teddy Bear'. Letak skali gambar teddy bear putih yang kat atas ni. Link kan ke entry ni.
4- Entry tu mesti la kena describe teddy bear yang korang nak tuh. Lagi detail lagi bagus.
5- Tag la kat saper2 pun. Sorang okey gak. Tak nak tag pun takper. Tak paksa. Pastikan yang kena tag tu tahu.
6- Pastekan link entry kat komen post ni.
7- Jangan lupa sertakan skali syarat2 ni lam entry tu.
8- Letak gambar ni kat sidebar lau nak...

Suka-suka masuk bertanding,

signature

1 comment:

Habibah said...

http://kucingoren93.blogspot.com/2011/03/contest-ditutup.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...