MY BANNER COMUNITY

CERITERA WARNA WARNI KEHIDUPAN KakiBLOGGER Photobucket

MY TABUNG KAHWIN

12 March 2011

Saya dan kawan baru saya!

Salam semua,

Baru balik dari medical check up and hantar report kat Plaza Pantai.Lelah sekejap.Seronok rasanya sebab tadi jumpa kawan baru*emmm...actually lebih sesuai dipanggil kenalan kot.Nama dia Azri.Ya!Saya kena ingat nama dia sebab mungkin akan jumpa lagi kat HR sebab dia akan kerja di jalan Duta maka tak akan sama tempat kerja dengan saya.LOL*tak faham kenapa kena ingat tapi nak ingat jugak!! :p



Mula jumpa time medical check up tapi tak ada makna nak tegur la kan sebab ayah ada sebelah.Pergh hebat tak pergi medical check up pun ayah teman?Tak pe la itu tanda ayah Era adalah ayah yang mithali!!!Love you Pa!!Muah!!! OK.Then,lepas selesai urusan di sana terus bergegas ke Plaza Pantai.This time Era jumpa dia kat main entrance.Pastu berkenalan la kami...

Peramah OK orangnya.So,memang sesuai la dengan post dia dapat tu pun.Good Luck to you Mr.Azri !!Maka ,Era yang baru nak belajar beramah-ramah ni layan je la.Potpetpotpet kenalkan diri tanya itu ini*dah macam 3rd interview lak...haha.Tiba-tiba...

Seorang akak cantik datang:"Aik dah kenal ke?"
Kami tercenggang jap.
Azri:"Medical check up sama-sama tadi"
Era:OK Era copy je ayat dia gak..haha :p

Then,Isi borang pun mulut dia sempat potpet cakap dengan Era.Multi-tasking tul budak ni...Bagus.Bagus.Bagus...tapi Era dapat borang lambat Era yang habis dulu dan Era pun keluar dulu dari HR tanpa sempat nak cakap kat dia"Bye Azri!!Jumpa lagi ek.."sebab tengok dia sangat tekun isi borang tu macam jawap SPM je..he *jangan marah ek awak!

p/s: Happy dapat kawan baru*perlu ke?tapi nak happy gak haha.Walau baru kenal tapi not bad la,I proud knowing about you.Such an amazing person he is.
p/s lagi: Yeye!Tak sabar nak mula hidup baru!Semoga segalanya baik-baik sahaja.TQ pada semua yang mendoakan kejayaan Era.Era sayang kamu semua!!XOXO

With Love I Blossom,

signature

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...