MY BANNER COMUNITY

CERITERA WARNA WARNI KEHIDUPAN KakiBLOGGER Photobucket

MY TABUNG KAHWIN

21 March 2011

Saya budak baru belajar kalau salah tolong lepukkan


Ok!Jangan terkejut dengan entry ni(ceh ada ke nak terkejut..haha)Memang hari tu Era bagitahu yang Era tak ada line internet nak teruskan aktiviti berblogging tapi Era dah sediakan entry just untuk mereka yang suka baca blog Era*Erk!!!tercekit tulang ayam.K!Fine!tak ada sudah!(majuk jap huk huk)

Masa post akan delay pada hari pertama Era bergelar "Mak cik cleaner kat Patimas" K.So actual date post ni dibuat adalah pada 18 Mac 2011.

Tak tahu la apa yang akan Era tempuh for the first day kerja...Wondering...Harap yang baik-baik saja. :}

Nanti kita kongsi cerita kita kerja jadi babu kat Patimas ek...

signaturep/s:Sangat harap dapat senior yang sporting...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...