MY BANNER COMUNITY

CERITERA WARNA WARNI KEHIDUPAN KakiBLOGGER Photobucket

MY TABUNG KAHWIN

23 March 2011

Hikayat Mengong Mahatakhingat

Salam semua..

TQ pada yang add Era*i perasan OK follower dah bertambah.TQTQTQ.Nanti ada masa yang berkualiti Era follow korang balik ek sayang-sayang ku cinta sume.

Al-kisahnya,sekarang di pejabat lagi bosan mengadap coding yang hang memanjang lalu kemari menari-neri gedik nak update blog walau tak ada apa-apa yang menarik untuk ditempek.

Best tak cerita  Hikayat Merong Mahawangsa tu??

Oh ya,update life sekarang menempuh alam kerjaya yang mencabar*poyo amat!!Hari pertama dah dapat task tapi setelah 3 hari masih tak mampu menyelesaikannya dengan sempurna..Ayayai~~

xtau la nape localhost pun nak hang..

mode sekarang umpama mentadak:cuba membiasakan dengan keadaan sekeliling walau kadang-kadang terasa sangat 'ganjil' di antara mereka. k..dah2..balik2!!

Bila jari berkata-kata,

signature

4 comments:

nurul said...

mun keje ktne skrg ni..

Munera Mustafa said...

kat bukit jalil...he :}

beLL said...

mun duduk mane? sewa eh??

Munera Mustafa said...

aah.sewa bilik je skung kt area BJ ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...