MY BANNER COMUNITY

CERITERA WARNA WARNI KEHIDUPAN KakiBLOGGER Photobucket

MY TABUNG KAHWIN

17 March 2011

Turn Off >3


Salam semua,

Sorry lama dah tak update*bujet ada je yang tunggu nak update pun...sob sob
Mungkin bulan april nanti Era akan menyepi seketika & sepanjang tak tulis entry ni pun most of the time buat BW je kat blog kengkawan dan maaf kalau tak komen apa-apa.
Minda kosong & demam pulak.

Yang amat menyesali,

signature
p/s: bukan malas tapi internet bakal di'terminate' sebab cik puan munera nak mula kerja di BJ.Kaitan?Line internet tak de la!he..(cuba buat muka cute yang tak cute langsung!!K FINE!!Abaikan)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...