MY BANNER COMUNITY

CERITERA WARNA WARNI KEHIDUPAN KakiBLOGGER Photobucket

MY TABUNG KAHWIN

28 January 2011

GPRS: I want a cat named MILO (>..<)


Salam semua,

Erm...gambar di atas & entry tittle je dah tau pe yang Era bakal nak tulis kan??Dah lama sangat Era nak bela kucing tapi ibunda tercinta xbagi (takut rumah penuh taik kucing) huk3~~

Cerita tentang kucing..Tau x yang kucing ni adalah haiwan kesayangan Rasulullah.Zaman Firaun pun siapa yang sepak aka aniaya makluk Allah ni boleh kena hukum bunuh!!Percaya x???Percayalah....hehe :p


Mitos Kucing dan Era 1:
Huish...Jangan main-main.Era kalau jumpa kucing bukan Era yang jerit takut tapi kucing tu yang confirm lintang pukang ter'meaw-meaw' takut dengan Era..haha...sebab Era memang obses dengan kucing.

Mitos Kucing dan Era 2:
Kucing adalah ubat penenang Era.Era ley habiskan satu hari main dengan kucing sampai x sedar diri(selagi x pengsan/xkena tegur)Masyallah...Tengok je gambar kucing yang muka tome-tome tu terus rasa teruja (lupa jap masalah) & yang pelik dari kecik sampai besar Era boleh ralik(btl ke eja ni??haha) tengok kartun kucing mcm Garfield,CatDog dan yang paling xley blah....Tom&Jerry!!!(betapa keanak-anakkannyer saya!!!HuaHua)

Mitos Kucing dan Era 3:
Era xsuka tengok orang yang aniaya /dera/sepak/pukul/keji binatang xspecially kucing!!Bikin Era panas je....

Mitos Kucing dan Era 4:
Macam banyak lak (promise yang ni last!!).Erm...Era xtau le nak cakap macamana tapi masa kecik pernah gak r berangan nak bela kucing banyak-banyak.Insyallah,suatu hari Era nak bukak cat center untuk kucing-kucing terbiar.Highlight!!Hanya kucing-kucing terbiar.(kucing bertuan watpe..bior tuan dye jage...kihx458)


p/s: xtau nape pagi-pagi buta ni nak 'share' perasaan dengan korang pasal ni...Baca je la kalau nak baca.Suka 'like' x suka buat-buat je r korang suka...hehe~

p/s lagi: "GPRS" is stands for "Ganjil Pelik Rasa Sengal!" haha....K serius entry dah beh!!


With Emotion I Express,



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...