MY BANNER COMUNITY

CERITERA WARNA WARNI KEHIDUPAN KakiBLOGGER Photobucket

MY TABUNG KAHWIN

07 April 2011

Fobia Cinta

Salam Satu blog!

Apa khabar semua harap sihat la ek.Hari semalam adalah sama seperti hari-hari yang lain seperti dua minggu lepas.Kerja.Kerja.Kerja dan Kerja lagi.Bosan~

So,Era decide minggu ni nak beronggeng lebih sikit untuk merendahkan tahap kebosanan.Ibunda sound jangan keluar malam-malam dah. Papa marah.Huhu.I stress mummy.Malam tadi time tengah makan megi*malas gila nak masak.Haiyak!!Tiba-tiba,tersedak Era bila kawan karib baik sesangat Era call(Seyes saya terkejut sebab dia jarang nak call saya.Seingat pun saya yang suka kacau dia call dia berjam-jam hanya nak dengar suara dia.Huhu.Sengal bila PK balik.)Maka tindakan reflek atas kejakunan tu Era angkat call terus cakap

            Saya : “ Hai A kenapa call?”
 
Rasa nak lempang muka sendiri.Benggong!Suka hati dia la nak call tidak!!Haha.Tapi hati      saya berbunga-bunga cinta secara tetiba.erk!Tercekik tulang harimau bintang.

Dia: “Call pun tak boleh.Tak pe la….bla…bla…”

Yang lain biar la rahsia kami berdua.Ngeh3~

Tak lama pun cakap dalam phone tapi satu hari ceria .Pelik kan?kan? Apa ubat dia pakai boleh buat saya senyum sampai ke telinga .Dia cakap Hai!Era sihat? Pun Era dah senyum sampai orang pun rasa nak lempang tengok.Haha.Ada aku kesah?(La pulak)Haha lagi.

Sabtu ni kalau tak ada aral nak melintang I’ll meet A.So sweet dia nk datang BJ.Terharu sampai haru-biru hidup ni 5saat.Hohoholik~Tiba-tiba mau nyanyi lagu Ku Menunggu.Ala yang Rossa nyanyi tu .Ala yang kontro-besi lagu tu sama nada dengan lagu Ella tajuk je lain sikit.Ella punya Ku Merindu.So xde beza tapi lain kot feeling lagu Rossa nyanyi dengan Ella nyanyi.Hik.Hik.Tak mau komen sape punya lagu lagi besh~

Kembali kepada si A punya cerita.Wah!Nak pergi Jumpa ahli kumpulan Band ????(maaf lupa le nama group si A ni join.Haha.)Em..So,boleh kira artis tak bertauliah juga le kawan Era ni kan?kan?Pergh.HardRockCafe betul!!*merepek la kamu!!

Apa-apa la.Janji saya sayang dia walaupun dan  tak  rindu sangat kat dia.Eh.Tipu.Rindu sangat-sangat kot.
gambar tiada kaitan

Sepanjang minggu ni asyik dengar lagu ‘Fobia Cinta’ .Killer song ni sebab lagu ni mendalam maksudnya walaupun VC dia sweet je.Lagu ni sangat bermakna buat Era sebab ini rasa hati Era pada seseorang.Huhu.Dah.Dah.Layan le.


Pijakkan kaki bagai tak terasa
Setiap kali lihat kau tersenyum mesra
Tapi hati masih tak berani lagi
Menghampiri

Denyutan jantung aku tergendala
Kerana hati aku berkata-kata
Jangan terkena untuk kali kedua
Dan sengsara

c/o
Bukan aku tak sudi bersama
Cuma diri tak sanggup terluka
Dulu terlalu percaya
Ku tak sangka
Aku mangsa

Fobia Cinta

Tika kau datang tawarkan segala
Bulan dan Bintang seluruh angkasa
Tapi aku masih ragu-ragu jua

Tak terima
c/o
Entah bila akan dapat percaya semula
Oh Manusia
Yang kata
Cintai mereka

Adakah aku Fobia Cinta
c/o
Fobia Cinta
Denyutan jantung daku tergendala…

Lupa lak nak promo penyanyi lagu ni.Nashrin~Oh Nashrin hensemnyer awak.Awak memang satu-satu artis yang saya admire.(untuk pengetahuan bagi yang nak tahu je la.Era tak pernah nak obsess dengan mana-mana artis sebab poyo.Dulu.Kini sek da lagi.Haha.Please Semek Down Me rite Now!!)



p/s: Tak tau le cite IsninSelasaRabu tu yang kelakar ke tau Era yang happy sangat sampai benda x kelakar pun jadi kelakar nak mampus.
p/s lagi:Mr.K…..I nak jumpa A boleh??(Sambil mengkiutkan muka yang huduh ini.)


signature

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...