MY BANNER COMUNITY

CERITERA WARNA WARNI KEHIDUPAN KakiBLOGGER Photobucket

MY TABUNG KAHWIN

10 February 2011

LUSTS : Happy for something I shouldn't happy and sad for something i shouldn't sad..

Salam satu malaysia sume(pergh berjiwa rakyat jap..haha)..and Assalamualaikum bagi yang beragama islam..(Jawab!!wajib tu...)

Act,xnak tulis entry ni tapi ntah la nape terdetik nak tulis n tangan lak gatal...lalala..
So tulis la jugak...
Pagi-pagi buta td(xbuta pun tp Era je yang bangun lambat hahaha..) dpt call dari 1 company ni..Oh!Alhamdulilah..he still care about my 2nd interview.Hati dah gembira macam dah dapat keje je..tahap yakin tu ley r dalam 70-30...tapi pape pun rejeki Allah yang tentukan..So,Era malas nak serabutkan kepala tunggu je r..Hopefully,dapatlah keje kat situ because i can smell what my future will be...hahaha~

And sebab boring amat hari-hari keje tanam anggur je,Era g la jalan-jalan cari pasal kat blog kengkawan.Saja nak tau perkembangan dorang...nak tanya direct segan gak...maklumlah kang dorang tanya ko camne?
Erk!xtau nak jawab..melainkan..

"Aku macam ni la lagi..huk3"

Pastu mulalah terasa diri ni kecil macam semut...Aduiyai...

So,
bila baca blog orang lain terasa macam watak Era de dalam hidup dorang.Terasa ler agak bersaiz 'medium' disaat itu.

"Chill la beb!Bukan ko sorang jer yang ditimpa malapetaka "

and i like the concept of 'gurdian angel' by one of my Geng 9 si Ecah...(clik this to go to her blog).naik r semangat barang sesaat cuma...huk3..[TQ Ecah!Mu dah buat 'amal' kat aku rini...he]

Sebenarnye..
Era nak 'confess' tentang something yang buat Era sedih kebelakangan ni.Xle sedih mane tapi kalau sorang-sorang dalam bilik ada la jugak barang setitis dua 'eye-momoist' yang ter'mengalir'...
Tetiba mesti teringat 'dia' but i know #$%^^& tu memang xakan ingat Era pun...tapi xmengapa....
Xtau kenapa dah 3hari mimpi and ter'PK' benda yang sama jer..Jumpa dia,pastu dia cakap Era sombong!!Oh!Saya xbermaksud nak SOMBONG tapi awak yang buat saya jadi SOMBONG...
Dah ...DN~

p/s: Tak harap pun orang faham Era...tapi kadang-kadang Era faham selagi Era tak buka dua tangan Era terima 'mereka' untuk lebih memahami Era.Confirm 'dorang' tak mungkin memahami siapa Era!So, now i let people know myself and what i feel inside and try the best to express it with my outside expressions..Hope,my transparency will not be misjudge by others...  


With Emotion I Gained,


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...