MY BANNER COMUNITY

CERITERA WARNA WARNI KEHIDUPAN KakiBLOGGER Photobucket

MY TABUNG KAHWIN

18 February 2011

Mak cik Kompius!!

Salam semua,

Hihi.post entry tajuk nak gempak ...(gempak ke?*erk*).

Found new blog that quiet awesome to deal with.Especially to Era yang baru bertatih dalam ber'blogging' ni...Aduiyai....

Tapi,
Yang tak berapa best banyak code tak boleh nak baca.Aishemen....terbantut niat nak tukar url blog...

So,
Era buat keputusan untuk buat dua blog..blog ni versi malay+ english and the other blog versi english+malay...
Sama?Eh..mana ada sama...blog ni akan guna bahasa melayu dengan sebaik mungkin...tapi harap maaf kalau tersasul tangan ni taip bahasa inggeris tu ek...and vice versa untuk blog lagi satu.

Ni url blog baru Era.Maybe Era akan lebih fokus pada blog baru ni kot...(sebab de tweet....ceh!ALASAN)

Go there and for those yang ada banner nak exchange boleh exchanged dengan Era kat sana.Blog ni...tak tau la bila nak buat macam tu...

link to my new blog ---> http://cikera.weebly.com
also if you want to follow my tweet ---> http://twitter.com/#!/thecikera

So pe lagi jum singgah-singgah...See what new tutorial i made for the first time ever!!Hahaha..

my banner!!LOL


p/s:Sengal gile tengok diri sendiri buat tuto bisu...anyway fun!

With Emotion I Explode,


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...