MY BANNER COMUNITY

CERITERA WARNA WARNI KEHIDUPAN KakiBLOGGER Photobucket

MY TABUNG KAHWIN

23 February 2011

Sambungan Mak cik Kompius!!

Assalamualaikum sayang-sayang yang baca entry ni...

*i mean to the gurl only hehe..*.Guess tak de kot lelaki yang datang singgah skodeng blog ni...by the way tak pe ...kehadiran anda adalah dialukan jugak ek.

:}

Just nak beri tahu pada semua yang akhirnya Era tak jadi tukar url..haha. 

*Sengal tu la kan..nak buat macamne.*

And happy news to all blogger out site there yang ada banner tu..Jom tukar-tukar dengan Era!!!Pada yang nak Era tolong buatkan banner pun no hal..email Era kat muneramustafa@rocketmail.com.*tapi yang simple-simple tu ley la kot.huk3*Tak cantik jangan marah ek :p

p/s:ada error ritu.tertinggal c dekat alamat email..sob..sob...harap maaf.

With Knowledge I Serve,

4 comments:

Anonymous said...

nak tuka banner??

Dda Ly said...

waahh pandai nye era wat banner...akak nak jugakkkkk! huhuh

jemput ke rumah,
http://laydie-dda.blogspot.com
keep in touch ye..

Munera Mustafa said...

akak nak...ley2...9t saya wat kan..bg le email..hehe

Munera Mustafa said...

cik/encik anonymous...g page cikera exchange banner ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...