MY BANNER COMUNITY

CERITERA WARNA WARNI KEHIDUPAN KakiBLOGGER Photobucket

MY TABUNG KAHWIN

06 February 2011

MINE: kenangan itu indah..

Lama gak xtulis entry ....Dua tiga menjak ni banyak aktiviti menarik bersama keluarga tercinta (Jalan-jalan cari pasal) hehe..Hasrat nak g kubur atok pun dah tercapai..Alhamdulilah~~
Tapi ralat jugak sebab ari semalam pergi Kuantan ada sedara kahwin.Rancang nak pergi kubur TokWan tapi xkesampaian..(sedikit dah dijangka tapi nak buat camne,Era bukan pemandu pelancong tu kan...huk2)

Xtau semenjak bergelar penganggur terhormat timbul banyak hobi pelik-pelik lak...hahaha(macam ler pelik sangat) tapi rasa seronok sangat bila dapat Travel...Jalan-jalan tengok tempat orang dan jadi orang yang bermusafir ni+privacy bila xde orang yang kenal...

Semalam 'happy' dapat kenal sedara yang 'ingat-ingat lupa'.Era ni memang ada masalah memori sikit nak ingat orang punya nama nak lagi yang jarang jumpa(Tu pasal jadi sengan nak tegur orang...)Aduh...So sempena dah sedar kekurangan diri tu rasanya Era kenalah mula mengamal amalan mengingat nama-nama orang yang keluar masuk dalam hidup ni(Aceh....).Ada yang nak kongsi macamne petua nak ingat nama kenalan x?Kalau de jangan segan nak kongsi n Era ek...cox i need it to much.... :}

Oh!Ye...lupa lak.Era nak cite gak pasal melawat tempat belajar ...MRSM Qtan...hehe.
Era harap korang akan cakap:"Cecite....Cecite...hahahha".
Banyak sejarah yang tersimpan disebalik batu blok kat bangunan ala-ala museum ni tau....tp sekarang dah lawa dah(compare zaman Era dulu la).Ingatkan nak masuk jenguk-jenguk makmal lab,kelas..library(tempat febret tu...kih2) tapi muka pakguard pun xjumpa(Alasan je...hoho).Ingat lagi cikgu memang suka sangat bawak g library(kes malas nak ngajar) So,Era n the geng waktu tu pe g...buat-buat cri buku...pastu gosip-gosip kat belakang rak buku...haha..dalam sejarah belajar ..kat MRSM ni r stat jadi dak nakal...haha....maklumlah dah pandai taip-taip mesej time tu(Pe kes?Aduila...)

Last but not least,Era kongsikan gambar-gambar bujet model hasil air tangan adik Era sebagai photographer  ...tepuk-tepuk!!!hahhaha..








sempat agi promot blog...ngeh3~


macam biasa ler kan..sebelum tutup entry ni mesti de pesanan..

p/s: kadang-kadang kita xtau apa yang bakal menjadi kenangan dalam hidup kita...So enjoy je ler....hidup ini dengan cara yang betul..no stress...ne tau dengan cara itu kita dapat cipta kenangan yang indah-indah belaka~

p/s lagi: MINE stand for Menarik,Interesting Nak Explore.he~

With Experience I Gained,


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...